Ara Site Haritası Üyelik
İçmimarlar Odası Üniversitelerimizi geziyor

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi, Marmara Bölgesi içinde İçmimarlık eğitimi veren üniversitelerimizdeki mesleki tanıtım toplantılarına, Marmara Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile başladı. Tanıtım toplantılarının birincisi, 05.04.2005 tarihinde Marmara Üniversitesi İçmimarlık Bölümünde, ikinci toplantı ise 14.04.2005 tarihinde, Mimar Sinan Üniversitesi İçmimarlık Bölümünde gerçekleştirildi. Bölüm başkanları, öğretim görevlileri ve eğitim gören birçok öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde, İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi yönetim kurulu başkanı Adil ÖNGEL ve 2. başkan Ali DORUK ile yönetim kurulu üyesi Cenk ÇAKIL, öğrencilere içmimarlar odasının önemi ve mesleki yeterlilikler konusunda bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Özellikle sektörde diplomasız ve kayıtsız çalışanlar konusunda neler yapılabileceği ve AB sürecinde neden Oda ile yakın ilişki içinde olunması gerektiğini anlatan oda yöneticileri; imza yetkisi, faaliyet belgesi ve son zamanlarda oldukça talep gören proje tescili konularda gençlerle sohbet ederek onları bilgilendirdi.

Üniversitelerimizin ve İçmimarlar Odasının dayanışması ile gerçekleşen toplantıların çok verimli olduğu ve öğrencilerin keyif alarak dinlediği gözlendi. İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi’nin bundan sonraki tanıtım toplantılarına hız vermesi gerekliliğine değinildi ve en yakın zamanda tüm üniversite öğretim üyelerinin bir araya geleceği bir organizasyonun çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

‘’Yüzey tasarımında renk, doku , akustik’’
Tasarım Yarışması’nın İlk Toplantısı Gerçekleşti…
YARIŞMA ŞARTNAMESİ
İÇMİMARLAR ODASI ANKARA'DA DA KURS KAYITLARINA BAŞLADI